Lanzarote

Yeppa! Tog en semester från semestern och är nu i Lanzarote. Flög ner med Apollo och en massa andra svenskar, kändes som att man hamnat i Lasse Åbergs sällskapsresan. Det var jag, Felix 21, pensionärerna och småbarnsfamiljerna. Det syntes att folk tagit semester för det beställdes in bra med alkohol, vilket ledde till att kön till toaletterna, där jag satt, blev lång efter halva resan. Det var dock trevligt. Jag mötte upp med två kompisar från Stockholm som varit här sen början av november. Tanken är att få till lite go fysträning i varmare klimat såhär under hösten. Känns konstigt då man inte gjort annat än att stå på skidor under den här årstiden.

Imorgon är det tävlingspremiär i Sverige, Kåbdalis, ser ut som en mindre världscup på pappret. Håller tummarna för lagkamraten Mattias och resten av EC-laget. 

//Felix