Hemsedal och Trysil EC

Årets ec premiär är avklarad. De första tävlingarna skulle egentligen ha gått på hemmaplan i Åre, men av någon anledning vart de flyttade till Hemsedal istället där de satte in 2 slalomtävlingar. Det var lite tråkigt eftersom tävlingar på hemmaplan hade gett Sverige dubbelstartkvot.  

Tävlingarna vart iallfall ingen hit för min del, i slalom vart det dnf1 dag 1 och andra dagen startade jag inte för jag mådde dåligt. Storslalomen började bra där jag låg 9a efter första åket men gjorde ett fruktansvärt andra åk så det sket sig. Andra dagen vart inte heller någon kanondag, slutade på en 22 plats. Men nu får man blicka framåt och träna lite för nästa ec gs går först i januari så då ska man försöka vara på topp igen ;) 

Flash Gordon

Flash Gordon

Coach Andy

Coach Andy

//Mattias