Sista förberedelserna

Är i Stockholm under veckan och träffar sjukgymnast, Britta Kockum samt tränar lite på ultimate performance med Oscar Larsson. Tanken är att göra en sista check på knä och kropp innan jag går på snö nästa vecka. Är så galet taggad på att få åka skidor igen, svårt att beskriva glädjen. 

Började veckan med att testa knät för lite tyngre ansträngning genom lite explosivare övningar som snabbhet, riktningsförändringar och spänst. Gjorde ett styrketest också, där du mäter skillnaden i styrka mellan det friska och det opererade benet. Skillnaden var minimal, ett bra resultat. Fick testa på bromsman också, excentrisk träning, där du bromsar vikt som droppas mot axlarna. Skön träningsvärk dagen efter (idag). 

Idag tog jag ledigt från Bosön och tränade med Oscar uppe i Uppsala. Blev ett bra och köttigt överkropp/bålpass. Alltid lika kul att träna i Uppsala.  

Två dagar kvar här nere med Britta och Oscar sedan vänder jag hem för skidpremiären!  

//Felix