Bormio

Efter nyår var det som sagt 2 EC slalom i Frankrike. Första dagen gick helt kasst, jag kunde och fick inte skidorna att svänga det bara skorrade. Vilket är mindre skönt. Till andra dagen testade jag att ändra lite på uppsättningen och efter först åket låg jag 31 från startnummer 74, vilket jag var väldigt nöjd med (fast lite sur när man är 0.06 ifrån topp 30). Andra åket var katastrof från början till mål och jag slutade till slut på en 32 plats och mindre nöjd åkte jag och Emil vidare mot Bormio.

Igår var jag och kollade när tjejerna tävlade i Santa Caterina vilket var kul och kul att få träffa Anna i någon timme. Det kan ju dröja innan nästa gång då båda är iväg på tävlingar hela januari. Idag har jag på morgonen tränat storslalom uppe i Bormio med Italienska laget och nu ska jag ladda inför herrarnas andra åk som börjar kl 13 och hejja, lite extra på Emil som tog sig in topp 30 från startnummer 73, jag är riktigt laddad!!!!!!!!!

Mattias Rönngren Felix Monsen

//Mattias