Saas-Fee

Efter bonusresan till Portugal begav vi oss mot alperna och snön igen. Felix började med några dagar på Stelvio för att testa och se vilka skidor som kommer vara de farligaste vapnen i vinter och Mattias begav sig mot München för att köra lite böj.

Efter detta började andra lägret i Saas-Fee som vi imorgon går in på 12:e dagen här. Lägret har bjudit på riktig vinter med snöstorm, sjukt kalla dagar när det var dags för super-g (slump) och även lite sol såklart.

För tillfället är det bara "teknikgrabbarna" kvar i Saas-Fee där vi kör på två dagar till. Fartlaget med Felix i spets har åkt vidare mot Pitztal för lite brant super-g träning. Nu får man bara hoppas det blir kallt hemma så de kan öppna backarna snart i Sverige. 

 

GS i Derby

GS i Derby

Felix i super-g

Felix i super-g

Mitja försöker visa hur det ska gå till

Mitja försöker visa hur det ska gå till

IMG_2938.JPG
IMG_2931.JPG
Test av skidor

Test av skidor

//Felix & Mattias