Hemma och sista inlägget ihop på ett tag

Tjabba tjena!

Det är inte riktigt värt att ursäkta sig för dålig uppdatering längre. Men här kommer ett inlägg! Vi har hunnit vara hemma en kort sväng innan vi åker iväg ännu en gång. Mattias är på väg upp till Kåbbdalis i skrivandets stund, där teknikgrabbarna ska köra ett läger i en veckas tid. Det kommer att bli många dagar nära polcirkeln innan de vänder ner mot södra Europa igen. Det ska betas av ex antal träningsdagar men också en del tävlingar. EC i Levi och Gällivare främst. 

Felix åker däremot ner mot Österrike redan nu på tisdag för lite träning innan skutan riktas mot Nordamerika och Kanada för fartträning och tävlingar. Först ut blir Lake Louise WC, vilket ska bli kul. Debuttävlingen efter skada, bara att hoppa rätt in i fighten igen. 

Så detta blir nog vårt sista inlägg tillsammans på ett tag, vilket är lite tråkigt kanske. Nu när vi varit hemma så har vi hunnit hitta på en del roligheter, även om Mattias har suttit med skolarbete och stressat sig över någon deadline. Det har egentligen varit sista längre fysträningsblocket också innan skidåkningen tar över till 100%. Så vi har tränat på hårt också. Nedan finns lite bilder och en film från roligheterna de senaste dagarna.  

Igår var vi ute och surfade på vår favorit sjö.

Igår var vi ute och surfade på vår favorit sjö.

Det var mäkta kyligt att byta om till våtdräkt i -6 och blåst.

Det var mäkta kyligt att byta om till våtdräkt i -6 och blåst.

Vi fick några okej vågor även om det var lite litet.

Vi fick några okej vågor även om det var lite litet.

I fredags så åkte vi långfärdsskridskor på Ånnsjön som ni säkert sett på Mattias Instagram.

I fredags så åkte vi långfärdsskridskor på Ånnsjön som ni säkert sett på Mattias Instagram.

IMG_3002.JPG
IMG_3001.JPG

Här är filmen!

Ända bilden från träning i veckan. Mattias kör den älskvärda suitcase walk.

Ända bilden från träning i veckan. Mattias kör den älskvärda suitcase walk.

Hej på er så länge!