Nor ams, hemkomst och iväg igen

Mycket som händer nu innan man får ta jullov. Förra veckan var fullspäckad med tävlande i Kanada, lake Louise och panorama. Ganska blandad kompott av resultat. Både riktigt bra resultat och några lite mindre bra. Va 3:a på en av DH tävlingarna och 3:a på en av SG tävlingarna. Kul som satan att få tävla igen!  

Kom hem i torsdags och fick tillbringa lite tid hemma i kära Åre innan jag begav mig till reiteralm för två EC europacup. Kan väll sumera dem två tävlingarna med att jag inte riktigt var förberedd. Lite sliten, strul med material och ganska dålig åkning första dagen. Andra dagen gick betydligt bättre åkningsmässigt innan innerskidan övergav mig och jag åkte ut efter halva åket. Åkte sedan till Kranjska Gora för att damma av slalomskidorna för en flack FIS slalom innan jag skulle hem på julfirande. Slutade med att jag fick ställa in det racet för lite skön magsjuka. Men nu sitter jag på femte timmen i Wien och väntar på flyget hem!

IMG_3189.JPG
Lake Louise  

Lake Louise  

IMG_3213.JPG
IMG_3226.JPG
Reiteralm

Reiteralm

IMG_3243.JPG