Lake Louise föråk

Tjabba tjena!  

Jag och Alex har spenderat veckan som föråkare för damernas världscup i störtlopp här i Lake Louise. Helt galet bra träning att få köra en fullång störtloppsbana, händer näst intill aldrig. Imorgon är sista dagen av föråk, då det är SG. Sedan börjar äntligen min tävlingssäsong, då det är nor am DH här i Lake Louise. Ska bli otroligt kul. Som man har väntat på den där förbannade tävlingspremiären. Måste tillägga att det varit väldigt kul att få åka lite skidor med Kajsa Kling också, som bjudit på sjukt bra skidåkning. Kul att få se live! Här kommer lite bilder och lite åkning från veckan! Enjoy:)  

 

Otrolig utsikt från banan/backen!  

Otrolig utsikt från banan/backen!  

efter första dagens föråk

efter första dagens föråk

IMG_3184.JPG
Ja.... 

Ja.... 

//Felix