Läger i Åre/Almåsa

Vi har haft läger i Åre i veckan efter en längre tävlingsperiod för EC-laget, kul tycker jag (Felix) som äntligen får hänga med i backen igen med grabbarna. Vi fick chansen att köra i den legendariska backen Almåsa i tisdags igen efter att den legat nere ett år. Sedan resterande dagar höll vi oss i Åre i störtloppet och slalombacken. Vi har förutom skidåkning fått två pass på gymmet på eftermiddagarna plus en föreläsning i träningslära med Robert Nilsson. Ett bra läger summerar vi då en är på väg ner till Bollnäs och Järvsö för tävlingar och den andre gör sig redo för vila och speakerjobb till helgens ENL i Duved. 

Ha det!!

//Felix och Mattias

 Mattias

Mattias

 Mattias

Mattias

 Flash-Gordon

Flash-Gordon

 Gogubbarna

Gogubbarna

 Stilikonen Gordon

Stilikonen Gordon

 Blizboys

Blizboys

 3D Robban

3D Robban

 Guss och Nisse

Guss och Nisse

 Felix foto: Stefan Rasterby

Felix foto: Stefan Rasterby

 Almåsa

Almåsa