Hinterstoder

I helgen var det race i Hinterstoder. Backen var verkligen vattnad och efter att ha halkat runt på besiktningen i fredags steg oron om kanterna verkligen var tillräckligt vassa. Det var de. Men åkningen var dålig från min sida och med många misstag ledde det hela fram till en fruktansvärt långsam tid. Igår var det nya tag och jag tycker jag kom igång bättre och fick till bättre åkningen men i slutet av branten blev det en urkörning...

Idag har vi anlänt till Kranjska Gora där det på fredag och lördag är dags för tävling igen. I veckan ska vi träna i Tarvisio och kanske Sella Nevea som ligger alldeles i närheten. Idag kräksnöar det dock, så får hoppas att det kan bli någon bra träning och om inte lite fin puder kanske :) 

Hanget i Hinterstoder

Hanget i Hinterstoder

En aning isigt

En aning isigt

Mycket folk som var på plats

Mycket folk som var på plats

Gårdagen avslutades med lite pingis, där man har en del att träna på efter att ha mött dessa 3

Gårdagen avslutades med lite pingis, där man har en del att träna på efter att ha mött dessa 3

Snö i Kranjska

Snö i Kranjska

//Mattias