Idre/Fjätervålen

Helgens tävlingar bjöd på intressant väder då blåsten som vanligt befann sig i Idre området. Slalomen startade på en parkeringsplatt och första dagen blåste ca 10-15ms motvind viket ledde till århundradets sprintlopp de första 20 käpparna då man fick staka hela vägen till branten.  

I Fjätervålen låg dimman tät första dagen och första åket var en riktig kamp för att se. Söndagens tävling blev inställd då vädret och underlaget inte höll upp. Vart en bra helg där jag fick med mig en vinst i storslalomen och en 4 och 7 platts i slalomen:)

Hyfsat platt start

Hyfsat platt start

Tomba myser i stugan

Tomba myser i stugan

image.jpg
image.jpg
Vart lite sen till besiktningen ena dagen då vi tog ett besök i diket

Vart lite sen till besiktningen ena dagen då vi tog ett besök i diket

image.jpg