Tarvisio dag 2

Det bjuds på finväder för tillfället, sjukt varmt och soligt. Imorse var vi iväg och träna i Tarvisio igen. Vi körde tidigt då det varit nattkallt och hoppades på lite bra underlag. Första åket var helt fruktansvärt, bollhav. 

Men från åk 2 var det okej och det blev till slut en bra träning vilket man inte riktigt trodde efter första åket. Påvägen hem skulle Axel leta upp en riktigt bra resturang han fått nys om från en italienare. Efter 15min letande hittade vi till slut stället, men de började inte med lunch förrän 12:30. Så vi drog hemåt mot Slovenien. Precis innan gränsen såg vi ett annat ställe som verkade ha mat.  

Vi stannade och fick en riktigt god pasta och köttbit. Kocken fick efter våran beställning åka iväg till mataffären och införskaffa lite varor. Haha det var inte så många andra lunchätande gäster, mest bybor som kom och tog sig några glas vin😝 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Tävlingsbacken i Kranjska

Tävlingsbacken i Kranjska

//Mattias