Bildbomb

Sist jag skrev befann jag mig i Oberjoch och det var dags för race. Storslalomen blev inställd pga för mycket dimma. Fast först fick vi sitta och vänta i 6.5h innan sista beslutet togs.  

image.jpg

Dag 2, slalom. Inte så mycket bättre väder men tävling blev det. Man såg inte mycket mär man åkte och antalet dnf var stort. Jag lyckades harva ner första åket med mycket missar och slutade till sist på en 31a plats. Lite segt då jag aldrig tagit slalompoäng men varit 31 och 32. 

image.jpg
image.jpg

Sedan var det dags för en liten tripp mot La Molina, Spanien för ec-finaler.  

Gps:en ledde oss in på några mindre bra vägval

Gps:en ledde oss in på några mindre bra vägval

Men till slut kom vi fram

Men till slut kom vi fram

Racebacken

Racebacken

Jag hade två bra dagar där jag gjorde säsongsbästa i storslalom med en 12:e plats och tog mina första slalompoäng med en 18:e plats. Kul för Gustav som också tog sina första poäng men slutade 7:a efter ha varit snabbast i andra åket. 

Andrea efter coachtävlingen

Andrea efter coachtävlingen

Sedan rullade Julijan och jag tillbaka mot Schweiz och St. Moritz

Sedan rullade Julijan och jag tillbaka mot Schweiz och St. Moritz

image.jpg
image.jpg
Kollade en dag på wc-finalerna

Kollade en dag på wc-finalerna

Framme i St. Moritz där Anna, Sverre och jag skulle fota lite för J.Lindeberg. Hade några roliga dagar med kanonväder och intressanta människor.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Foto: Mattias Fredriksson

Foto: Mattias Fredriksson

Foto: Mattias Fredriksson

Foto: Mattias Fredriksson

Foto: Mattias Fredriksson

Foto: Mattias Fredriksson

image.jpg
image.jpg

Efter St. Moritz hann jag med att köra Schweiziska mästerskapen i storslalom i Veyssonaz. Det var en riktigt fin backe och grymt underlag. Åkningen gick ganska bra men med lite missar slutade jag på en 10:e plats. Dock var det tufft startfält då man behövde ha 12 i punkter för att vara topp 15. 

Senaste dagarna har spenderats hemma i Åre där vi en kväll följde med Erik och Johan på en tälttur till Hästskotjärn och igår var det åkning i backen. Idag är jag dock lite krasslig så ska ta det lungt för imorgon är det planerat att tura vid Skäckerfjällen.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

//Mattias