Kranjska Gora

Första dagen i Kranjska, ingen succé. Jag får inte till det på tävling. Jag brukar oftast göra bättre på tävling men i år har det inte alls gått som jag velat. På träning får jag till den åkning jag vill, oftast. Men på racen har det blivit skit. Står inte ut tillräckligt vilket gör att jag kommer för rakt mot nästa käpp och sedan får harva efter den. 

Idag vart det i alla fall nedflyttad start, branten togs bort ur backen så det blev en relativt kort och enkel gs. Dock lite skiftande underlag men mestadels bra. Tur för mig att man får en ny chans redan imorgon.

Möttes av fint väder imorse

Möttes av fint väder imorse

Full fart på morgonen med brandslangarna och vatten på högsta tryck

Full fart på morgonen med brandslangarna och vatten på högsta tryck

Efter lunch vart det lite gris

Efter lunch vart det lite gris

//Mattias