Träning Tävling Föråk

Tjena!

Mycket dåliga på att uppdatera på sistone. Vi Har legat på hemmaplan och tränat tidigare i veckan. Roligt gäng som kört med Universitetet och det har varit hög nivå på träningen. Under veckan han vi med 2 super-G, 1 GS och 1 SL pass. Bra variation kan man säga. Har varierat lite med underlaget men summerar man det så har det varit hårt och bra. I helgen så tävlar Mattias i Oppdal på norrmännens mästerskap och Felix är föråkare på guldhjälmen. NM kan man se på NRK för er som har det. Så för er som hade koll på det kunde se Mattias andra åk idag. Nästa vecka drar SM igång med Störtlopp först ut på schemat i Duved. Blir en rolig vecka som avslutas i Funäsdalen med teknikgrenarna. 

Här är lite bilder från GS passet i veckan. Ola Rockberg var ute och filmade och fotade. Tror helt seriöst att det kommer upp en film i snar framtid denna gång. 

Mattias

Mattias

Felix

Felix

Inte en blekaste vad det är vi kollar på

Inte en blekaste vad det är vi kollar på

Definitivt åktider vi kollar på här

Definitivt åktider vi kollar på här