Forskning i Åre

Haj!  

Hemma från en längre hektisk tour, i alla fall för mig. Första riktiga racetouren för mig i år och jäklar vad kul det har varit. Lite sliten kanske men det gör inte så mycket om jag känner att jag får mer energi utav det. I veckan har vi ( jag och Alex köll) åkt lite störtlopp i Åre. Vi är med i ett forskningsprojekt med skidförbundet. Dock har vi haft en del problem med väder och inte riktigt kunna genomföra allt som vi vill. Men såhär i efterhand så blev det väldigt bra åndå. Nu i helgen startar jag för första gången skutskjutet. Lite nervig, rädd att få stryk av slalomfarsor. 

//Felix Monsén  

Glada efter DH passet, hårda förhållanden rådde. 

Glada efter DH passet, hårda förhållanden rådde. 

Köll efter starttester

Köll efter starttester

Alex

Alex

image.jpg