Hemsedal

Efter Lindvallen begav jag mig några dagar hem till Anna i Rättvik som tyvärr drabbats av en väldigt jobbig sjukdom. Så det blev en del tid på sjukhuset men nu har hon fått åka hem och det går åt rätt håll så jag hoppas att hon snabbt blir bättre.

Efter Rättvik vart det en snabbvisit hemma i Åre för en dags träning och lite ompackning innan det bar av söderut igen mot Hemsedal. Igår hade vi slalom tävling här med grymt motstånd. Var de flesta norska landslagsåkarna plus en del amerikaner som kör vilket gjorde det till en tuff tävling. Jag gav bort lite mycket i första men gjorde ett helt okej andra åk och slutade på en 8:e plats. 

Imorgon är det dags för en super-g och storslalom följt av super-g och slalom dagen därpå. Så det gäller att ta vara på årets sista race. 

Åkte en väldigt fin väg i förrgår över Valdresflyet som var första gången för mig

Åkte en väldigt fin väg i förrgår över Valdresflyet som var första gången för mig

//Mattias