Klappat igen för säsongen

Tjabbatjena!

Då var sista träningsveckan på snö gjord. Vi har legat i Stendalen sedan i tisdags och tränat på och slitit ut det sista av backen. (Måndags turade vi i 20 graders värme istället. Kommer film) Du vet att det närmar sig sitt slut när det rinner bäckar ner i backen. Trots det har det varit en väldigt bra träningsvecka. Vi har kört tidigt på morgonen för att kunna ta tillvara på nattkylan vilket gett väldigt fina förhållanden. Eftermiddagarna har präglats av fysträning och komma i någon sorts form inför fystesterna nästa vecka i Östersund. Tungt har det varit.

Nu är säsongen över och det är väl någon månad kvar tills man står där på snö igen. En ganska rolig men annorlunda säsong med ofantligt mycket skidåkning på en kort period. Önskar att jag fortsatt hålla dagboken vid liv för att se hur många dagar jag åkt sedan slutet Januari. Vet att jag var uppe i knappa 40 runt mitten av Mars. Så vi säger en 80 då, med lite överdrift. Skidåkningen har i alla fall funkat otroligt bra och det känns som jag gjort en del framsteg både tekniskt och mentalt. 

//Felix

Här kommer lite bilder från veckan.

Helena

Helena

Dagge

Dagge

Vi fick slita hårt på gymmet jag och Gustav när vi hade vår nya fystränare Jonas Enqvist med oss på ett benpass. 

Vi fick slita hårt på gymmet jag och Gustav när vi hade vår nya fystränare Jonas Enqvist med oss på ett benpass. 

Isbad efter.

Isbad efter.

Demon coachen Petter. Ett väldigt stort tack till honom för denna säsong då han varit med mig nästan alla dagar på snö i vinter, från första svängarna på snö tills nu. Guld värt.

Demon coachen Petter. Ett väldigt stort tack till honom för denna säsong då han varit med mig nästan alla dagar på snö i vinter, från första svängarna på snö tills nu. Guld värt.

Danke för denna säsong.

Danke för denna säsong.