Fystester i Östersund

Tja!

I måndags och tisdags har vi kört fystester, ganska så tunga tester. På måndagen börjades dagen med en enkel bodyscan, där du ser din kroppssammansättning. Hur mycket fett, muskler, ben osv din kropp består utav. På eftermiddagen kördes lite balans och spänst tester som avslutades med något sorts styrke/uthållighets test, först stepping i 90 sekunder och sedan efter 8 min cykling 90 sekunders hopp. Under alla dessa tester under EM så togs blodprov för att kolla hur mycket laktat vi hade i blodet. Vi kan sammanfatta den eftermiddagen som en syrefest av dess like. 

Tisdagen bestod utav ett hexagon test, som en hopphinderbana i en cirkel som du skulle ta dig igenom så snabbt du kunde. För att sedan avslutas med en skön Vo2Max test på löpbandet. Det sistnämnda var ganska slitsamt då du ska springa på en viss hastighet med ständigt ökande lutning på bandet tills du inte orkar mer.

Balanstest

Balanstest

Stepping

Stepping

Första hoppet på max hoppen

Första hoppet på max hoppen

sista hoppet.. Kom knappt upp över marken

sista hoppet.. Kom knappt upp över marken

Smärtsamt

Smärtsamt

Blodprov efter urmaxningen

Blodprov efter urmaxningen

Blev en tömning av magen

Blev en tömning av magen

Mattias efter hoppen

Mattias efter hoppen

Felix innan Vo2Max

Felix innan Vo2Max

Blev lite solhäng på Max-Gordons terrass efter testerna. 

Blev lite solhäng på Max-Gordons terrass efter testerna. 

//Felix och Mattias