Stendalen Speed Camp powered by POC

Hej!

I helgen har jag bytt roll från åkare till tränare. Jag och Helena Rapaport körde ett fartläger för ungdomar, något vi pratat om en längre tid som äntligen blev verklighet. 53 barn blev det till slut (inte så dåligt). Vi har jobbat på grunderna gällande fartåkning så som, störtloppsställning, hopp och högfartssvängar, allt nedbrutet och indelat i 3 olika stationer. Det var kul att se de otroliga framstegen alla ungdomar gjorde under så kort tid. Måste säga att både jag och Helena också utvecklats mycket under dessa dagar. Dels som skidåkare genom att sätta ord och lära ut teknik men också allt runt omkring som att planera, fixa och sätta banor, hålla föreläsning osv. Vi hade riktigt kul! Helt Fantastiskt.

Vill också tacka POC så mycket för sponsringen av lägret och alla fina priser de skickat upp. Skistar som låtit oss ha lägret i Stendalen, samt hjälpt oss bygga hopp och annat i backen. Åre SLK och Åke Moänge för hjälpen med käpp och det administrativa. 

Nästa vecka är sista veckan på snö på ett tag framöver. Det är en fys-period som hägrar och även fast jag inte tävlat i år så ska det bli lite skönt med sommar och fysträning.

//Felix

partner in crime

partner in crime

Hela tränarstaben. Eldsjälarna i mitten hjälpte oss under lägret.

Hela tränarstaben. Eldsjälarna i mitten hjälpte oss under lägret.

Marre

Marre

lillbrorsan

lillbrorsan

IMG_3785.jpg
Vi berättade lite om POC:s hjälmar och ryggskydd under torsdagseftermiddagen.

Vi berättade lite om POC:s hjälmar och ryggskydd under torsdagseftermiddagen.