Pjäxfix, Träning och Planering

Tjabba! 

Har varit nere i Österrike, Altenmark på Atomics fabrik och gjort nya pjäxor. Faktiskt första gången jag gjort det hos Atomic då jag tidigare gjort det med farsan och Hanson sport i Åre. Det vi gjorde var mest bootfitting, det vill säga forma pjäxan efter foten. Något som är väldigt viktigt för mig som har ganska skeva fötter, mycket knölar och sneda tår. Gjorde också ett par sprutinnerskor för första gången, vilket ska bli kul att testa. Något jag fortfarande gör med pappa är dock att kanta pjäxorna så att knäna är i linje med fötterna. Fick också tillfälle att hänga lite extra med min nya farttränare Mitja Zupan, kul att prata träning, skidåkning, material och planering med en så engagerad tränare.

Förutom fix med pjäxorna så är det mest träning på schemat. Är i en ganska hård träningsperiod så man är ganska slut om dagarna. Vi är ett roligt och skönt gäng som tränar ihop under vissa utvalda dagar i veckan med Ultimate Performance och Oscar Larsson. Blir bra drag på träningarna och man får ut lite extra push från varandra när man kör. Såhär dagen efter midsommarhelgen var det dock lite glest på träningen i Uppsala:P

I veckan drar jag iväg och åker skidor igen efter lite sommaruppehåll. Kommer vara raceåkande tränare på Alpingaragets läger och sedan kör jag och Helena Rapaport ännu ett fartläger efter det lägret! Ska bli väldigt kul att åka skidor igen men också att coacha hungriga ungdomar!   

Nya Pjucken

Nya Pjucken

Skön "lätt" packning hem. 

Skön "lätt" packning hem. 

En bild på min sjukt snygga högerfot. Det är den jag måste dona och fixa pjäxorna för. Hallux Valgus kallas snyggingen. 

En bild på min sjukt snygga högerfot. Det är den jag måste dona och fixa pjäxorna för. Hallux Valgus kallas snyggingen. 

Var också fystränare på Alpina Landslagets fyrläger för ungdomar och klubbtränare förra helgen. Riktigt roligt ar det. 

Var också fystränare på Alpina Landslagets fyrläger för ungdomar och klubbtränare förra helgen. Riktigt roligt ar det. 

Olof Hedelin innan torsdagens mördarpass

Olof Hedelin innan torsdagens mördarpass

Hela gänget

Hela gänget

Snart dags för detta igen:) 

Snart dags för detta igen:) 

//Felix