Fysläger i Åre

Tjabba!

Lite dålig uppdatering om vad vi har för oss nu under sommaren. Vi har haft ett fysläger uppe i Åre med EC-laget och vår nya fystränare på förbundet Jonas Enqvist. Mycket träning men få deltagande kan man summera det. Tre grabbar kunde köra det mesta, två sjuka (Felix en utav dem) och fyra borta. Kul var det iallafall att träffa alla lagkompisar igen. Vi är ett ganska stort gäng till nästa år, 9 åkare och 4 tränare.

Annars håller vi till på olika håll. Felix i Stockholm och Mattias i Åre. Nere i Stockholm så kör vi ett gäng på 6 pers tillsammans med Ultimate Performance och Oscar Larsson. Kul är det och det blir bra tryck på träningen. I Åre blir det mycket träning tillsammans med SkiCross laget vilket också ger sjukt bra träningseffekt. 

Snart är det ändå dags för skidåkning igen och det är Juvass som står för snön. Nästa vecka drar jag dit (Felix) och är lite av en skidåkande coach åt lite yngre åkare samtidigt som jag får träna själv. Kanske får med mig Mattias och Anna Swenn också.

//Felix

Hela gänget efter ett pass

Hela gänget efter ett pass

Blev lite slackline också

Blev lite slackline också

Bilder från Stockholm och Torö.

Bilder från Stockholm och Torö.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg