Juvass

Då var första lägret avslutat på Juvass. Känns ganska skönt att sitta i bilen påväg hem även om det bjöds på riktigt bra träningsdagar. 10 dagar uppe på en glaciär sliter både på kropp och psyke. Mordor som juvass annars kan kallas i gemenemans mun var allt annat än det stundtals. Solkräm användes flitigt när liften lagades under 1h 45 min näst sista dagen. Vi började lägret ganska lugnt med friåkning och den slutades med väldigt skön banåkning av olika slag. Slalom, parra, GS och SG hann vi med. Vi har sparkat igång säsongen och det känns helt j***la underbart. 

IMG_6836.jpg
Hela ec laget för tillfället. Albert skadad, Alex köll ansluter nästa läger och Emil Johansson åker med WC laget. 

Hela ec laget för tillfället. Albert skadad, Alex köll ansluter nästa läger och Emil Johansson åker med WC laget. 

Coach Andy aka logistikgeniet

Coach Andy aka logistikgeniet

Blev en del isbad nedanför glaciären sista dagarna av lägret. Benen behövde all hjälp för att hålla sig fräscha

Blev en del isbad nedanför glaciären sista dagarna av lägret. Benen behövde all hjälp för att hålla sig fräscha

En del dopp också 

En del dopp också 

Lite bilder från ett av många pass på raubergs gym.  

Lite bilder från ett av många pass på raubergs gym.  

På vår vilodag så blev det en tur till närmaste fjord, vi letade upp ett ganska massivt vattenfall. Ett jäkla tryck på vattnet märkte vi ju närmare vi kom fallet. Rena duschen om man stod en 50 meter nära.

På vår vilodag så blev det en tur till närmaste fjord, vi letade upp ett ganska massivt vattenfall. Ett jäkla tryck på vattnet märkte vi ju närmare vi kom fallet. Rena duschen om man stod en 50 meter nära.

Hann med ett förvånansvärt kallt bad innan vi drog hem för lunch.  

Hann med ett förvånansvärt kallt bad innan vi drog hem för lunch.  

//Felix och Mattias