Stelvio

Hej igen!

Vi har ju varit i Stelvio drygt en vecka för er som missat det på sociala medier.xD. Måste skylla på internet uppe där vi bodde på Baita Ortler för att vi inte uppdaterat något här under lägret. Vi har annars haft ett grymt läger med sol 6 av 7 dagar och bra underlag 7 av 7 dagar. Vi har åkt SL, GS och SG vilket är grymt att kunna få till. Vi har nästan tränat mer fart på dessa två läger än vad vi någonsin gjort på en försäsong. Eftersom vi bor på 3000 meters höjd så blir man lätt sliten och trött. Fyseträningen halkar snabbt ner på prioritetslistan och saker som vila, mat och att hålla koll på vätskebalansen blir om än viktigare än vanligt. Varje morgon hade vi invägning för att bevaka vikten för att se så att vi får i oss tillräckligt med näring. Felix gick ner 2kg de första två dygnen vilket resulterade i just trötthet och en förkylning. Men det var relativt enkelt att åtgärda med att beställa in två portioner vid lunch och middag. Vågen kommer att följa med under hela säsongen. 

Något mer? Jo, Mattias har påbörjat studierna igen efter 3 års uppehåll, något han är helt magiskt taggad över. Vad han pluggar? Turismvetenskap såklart. Felix Glömde dessvärre att tacka JA till sina kurser för våren så för honom blir det 18 cd-skivor med Learn German with Paul Noble. Kan bli mindre kul att dela rum med honom framöver när han ska upprepa "Ich Möchte es hier tanzen" högt.

Vet inte om vi lägger ut någon video från detta läger då vi försökt avancera filmningen med att byta ut GoPro mot Felix Systemkamera vilket inte varit särskilt lätt. Kan behövas lite mer träning...

Åkningen går annars bra, lite upp och ner såhär i början av försäsongen med några fina svängar här och några mindre fina svängar där. Mycket har med timingen (När vi lägger an svängen) att göra och det kommer ju mer vi åker.

Haj så länge.

IMG_7085.jpg
ze boys

ze boys

Blev inte en ända meter i liftspåret, bara pistmaskin och snöskoter.

Blev inte en ända meter i liftspåret, bara pistmaskin och snöskoter.

Svenska herrarnas fartlag aka Mitjas Änglar

Svenska herrarnas fartlag aka Mitjas Änglar

Dagen det var mindre bra väder, dimma och lite skön motvind

Dagen det var mindre bra väder, dimma och lite skön motvind

coach nisse

coach nisse