Meribel

En lång slitsam vecka i meribel är över. Drog direkt efter racet i till Innsbruck där jag spenderar helgen innan vi drar vidare till hinterstoder för ännu en vecka med Europacup och farttävlingar. Är ganska nöjd med veckan i meribel där jag lyckades ta poäng i alla discipliner. Kul! Måste säga att DH kände jag mig mest bekväm i och åkningen börjar komma mer och mer. En gren jag tidigare år haft lite problem med. I övrigt så var det ganska skönt att se Frankrike i backspegeln igår. Svårt att förklara varför jag har så svårt för landet de har fin natur och fint språk. Mindre fint boende. Kanske sämst av allt är logistiken runt om. Allt är på olika ställen, boende, frukost, lunch, middag och skidrum. Men konstigt nog åker jag alltid bra i detta baguette ätande och vin drickande land.   

 

IMG_3438.JPG
IMG_3432.JPG
IMG_3447.JPG
IMG_3443.JPG
IMG_3427.JPG