December

Som Felix skrev är vi nu på plats i Wengen för lite super-g och 2017 första tävling som går av stapeln imorgon. Har snöat en hel del under natten så ska snart ut i backen och köra lite fritt här. Har blivit väldigt dålig uppdatering från min sida sensate månaden. December bjöd på många race och största del slalom. Har lyckats få med mig en del bra resultat i bagaget med en 9:e plats som bäst i EC parrallellslalom och även poäng ett antal slalomtävlingar vilket är kul då jag bara tagit poäng en gång innan säsongen drog igång. Decembertouren slutade i Madonna där jag fick starta min första WC-slalom, väldigt kul tävling som inte riktigt slutade som jag hoppats med en urkörning och en skida som tappade stålkanten. Jul spenderades hos Anna i Rättvik och mellandagarna/nyår i Åre med träning och en hel del surf :) Nåväl, nog om det.

 Började månaden med lite surf på vår hemmasjö direkt efter EC premiären i Levi och Gällivare

Började månaden med lite surf på vår hemmasjö direkt efter EC premiären i Levi och Gällivare

 Sedan bar det av mot alperna där jag lyckades vinna min första FIS-slalom någonsin :)

Sedan bar det av mot alperna där jag lyckades vinna min första FIS-slalom någonsin :)

 Alla tävlingar gick dock inte bra

Alla tävlingar gick dock inte bra

 Rodelrace

Rodelrace

 Hade några grymma träningsdagar i Alta Badia

Hade några grymma träningsdagar i Alta Badia

 Nightrace i Madonna

Nightrace i Madonna

 Hem över jul till Anna i Rättvik

Hem över jul till Anna i Rättvik

 Sedan hem för träning och lite surf

Sedan hem för träning och lite surf

 Foto: Erik Westberg

Foto: Erik Westberg

  //Mattias