Uppdatering

Mycket som hänt de senaste veckorna med både SM vecka och Sälen Winter Games i Lindvallen. SM var en fartfylld vecka där vi lyckades skramla ihop bra med medaljer. I vanlig ordning när det vankas fartåkning i Åre så kommer det dåligt väder (läs skitdåligt). Men efter två dagars blåst så kunde vi börja SM-veckan med Störtlopps tävling. Det slutade med guld och silver till oss, då Mattias hittat formen i störtlopp lagom till SM. Dagen efter var det kombination där Mattias fullkomligt demolerade tävlingen och vann. Felix slutade på en snöplig 4.e plats. Super-g på fredagen var båda tillbaka högst på pallen igen. Vi kan alltså summera SM-veckan som en väldigt lyckad sådan. Glada också att Åre SLK är tillbaka i toppen på majoriteten av lagtävlingarna.  Storslalom på lördagen behöver vi inte riktigt snacka om för det blev en ganska tung dag.

    

IMG_4171.JPG
F: Klas Rockberg

F: Klas Rockberg

F: Lin Ivarsson

F: Lin Ivarsson

F: Klas Rockberg

F: Klas Rockberg

Åre SLK 3a, 2a och 1a

Åre SLK 3a, 2a och 1a

IMG_4159.JPG

Efter SM var det dags för Sälen Winter Games som alltid är en fullspäckad vecka för oss med många middagar, morgonskidåkning med kids och träffar med sponsorer osv. Tävlade gjorde vi också och Mattias lyckades få med sig en 1a och 3e plats i storslalom och en 6e plats i slalom. Flexen Monsén fegade ur i slalomen och körde därför föråk men gjorde några fina gs åk och fick med sig en 5e plats. Alltid en rolig säsongsavslutning i Sälen.  

F: Klas Rockberg

F: Klas Rockberg

F: Klas Rockberg

F: Klas Rockberg

IMG_4195.JPG
F: Klas Rockberg

F: Klas Rockberg

F: Nisse Schmidt

F: Nisse Schmidt

//Felix & Mattias