Tärnaby och Åre Skifinals

Det blev ett ganska bra avslut av den här säsongen i år. Den sista officiella FIS tävlingen gjordes uppe i Tärnaby med 2 storslalomtävlingar. Bra tävlingar med fint väder och underlag. Felix slutade 4:a ena dagen och DNF andra. Mattias låg tvåa båda dagarna efter första åken och hade "tyvärr" lite problem in mot mål andra åken. Sedan vände vi hemåt igen för kanske den bästa avslutningen man kan ha på en säsong. Åre Ski Finals. Tredje året i rad vi är med och det är lika roligt varje gång. I år hade vi Nocco som sponsor med sjukt bra backup och coachning både på och vid sidan av backen. Mattias tog hem det ärofyllda priset Mr. Ski för andra året i rad. Vårt lag som bestod utav oss två och Gustav Lundbäck tog hem lagguldet. Kul.  

Nu har vi lite olika upplägg för veckan som kommer innan vi drar igång med Fystester i början på nästa vecka som sedan avslutas med att vi drar till Kreta på ett SOK fysläger. Men tills dess tränar Mattias gs i Åre och Felix drar ner till Österrike för lite pjäxfix och annat. 

Foto på åkar bilder och prisutdelning: Klas Rockberg

 

Blev en röjig prisutdelning och bankett! 

Blev en röjig prisutdelning och bankett! 

IMG_4305.JPG
Mattias (efter Felix slitit sönder hans tröja) och Sandra som miss och Mr Ski 

Mattias (efter Felix slitit sönder hans tröja) och Sandra som miss och Mr Ski 

Felix

Felix

Mattias

Mattias

Och Gurra

Och Gurra

Teamet! Lovisa och Louise regerade som lagkaptener 

Teamet! Lovisa och Louise regerade som lagkaptener 

IMG_4290.JPG
IMG_4300.JPG
IMG_4317.JPG
IMG_4312.JPG
Lugnet före stormen

Lugnet före stormen

IMG_4315.JPG
IMG_4316.JPG

//Felix & Mattias