SOK fysläger på Kreta

Förra veckan var vi på fysläger med SOK på Kreta i Chania. Det var en ny Apollosports resort där vi blev dem första att testa deras nya gym och en massa aktiviteter. Gymmet var ett utegym med ett enkelt tak över. Riktigt trevligt att kunna göra all träning utomhus istället för inhomus när klimatet är såpass behagligt. Lägret var väldigt fullspäckat med träning, tävling, tester, föreläsningar och en del lek/fritid. Det var kul och inspirerande att se hur andra sporter och atleter tränar. Nog såg man någon/några övningar som man kan ta med sig in i sin egen sommarträning. Förutom all träning vi han med så var det en lagtävling som Mattias lag tog hem och blev en eltandborste rikare på. Diverse deltävlingar och stafetter plus en fototävling med olika teman. Felix lag blev 3:a men det verkade som att Mattias lag hade krossat startfältet. Emellan allt tävlande, tränande och testande så satt vi på en massa föreläsningar om OS, kost, doping, tävlingsmentalitet etc. Det var också en del motivationsföreläsare där, gamla olympier som Therese Alshammar, Stefan Holm och Anette Nordberg. Intressant att lyssna på andras framgångsrecept och kunskap. 

Fotona är tagna av Henrik Kindgren  

IMG_4385.JPG
IMG_4386.JPG
IMG_4387.JPG
IMG_4388.JPG
IMG_4389.JPG
IMG_4390.JPG
IMG_4391.JPG
En av middagarna var det togaparty med grekisk mat och dans.  

En av middagarna var det togaparty med grekisk mat och dans.  

IMG_4393.JPG
IMG_4395.JPG
IMG_4384.JPG
Hårda cykelpass

Hårda cykelpass

Felix och krille var med i uttagningarna för SOKs topp och talang program där Fystester från fysprofilen var en av momenten i uttagningarna. Här med den klassiska gripen

Felix och krille var med i uttagningarna för SOKs topp och talang program där Fystester från fysprofilen var en av momenten i uttagningarna. Här med den klassiska gripen

IMG_4412.JPG
IMG_4413.JPG
IMG_4414.JPG
En av EM hade alpint och skicross en swim run tävling som det blev hätsk stämning på. Haha

En av EM hade alpint och skicross en swim run tävling som det blev hätsk stämning på. Haha

IMG_4416.JPG
IMG_4417.JPG
IMG_4418.JPG
IMG_4421.JPG
86 atleter var på lägret

86 atleter var på lägret

IMG_4420.JPG
IMG_4422.JPG
IMG_4423.JPG

//Felix & Mattias