Mer bilder från kreta och första träningsvecka gjord

Denna vecka har jag smugit igång med sommarträningen på riktigt. Kört 3 pass med Oscar ute på Bosön plus ett cykelpass och löppass. Nästa vecka har jag fystester igen (5-6 dagen i maj) så det blev inte så brutalt som det brukar kunna se ut såhär i början av sommaren. Jobbigt var det dock. Man känner att styrkan finns men att uthålligheten är ganska så dålig.

Senare i sommar kommer jag att få sällskap av några fler åkare i min träning vilket ska bli jäkligt kul. Det kommer vara jag och en del yngre åkare från Stockholmstrakterna, Lillbrorsan, Olle Sundin, Olof Hedelin plus någon till. Det var meningen att Fredrik Bauer och Max Gordon skulle vara med också men de har en del kvar i rehaben innan de kan trycka på fullt ut och vara med på passen. Kan absolut bli så att de ansluter eftersom. Carl-Johan Öster hänger på också vilket ska bli kul, han var med förra året och bidrog till riktigt bra tryck på passen. Får se om han är i form till i år.

Här är lite fler bilder från Kreta som egentligen bara är från sista dagen då det var storm. Några tappra grabbar som va ute och testade lyckan bland vågorna.

//Felix

IMG_9041.jpg
IMG_9043.jpg
Sista blicken Felix Elofsson gav kameran innan han drog ut. Själv.

Sista blicken Felix Elofsson gav kameran innan han drog ut. Själv.

IMG_9049.2.jpg
Första och sista vågen för dagen. Det fick räcka efter det.

Första och sista vågen för dagen. Det fick räcka efter det.

IMG_9065.jpg
Jojjomaskinen på Bosön är inte att leka med.. Märker dock nu att det ser betydligt mesigare ut än hur den faktiska känslan är. 

Jojjomaskinen på Bosön är inte att leka med.. Märker dock nu att det ser betydligt mesigare ut än hur den faktiska känslan är.