Get Ready Camp Bosön

Förra helgen hade Jag, Helena, Max-Gordon och Lovisa ett fysläger på Bosön med runt 56 ungdomar. Med oss som hjälpcoacher hade vi Fredrik Bauer, Albert Bäckman och Anna Granhed. Syftet med lägret var att ge inspiration, dela erfarenhet och ge förslag på träning de kan göra under sommaren utan att använda gym eller redskap. 4 pass på 2 dagar som bestod av rörlighet, kondition, styrka och snabbhet/spänst. Vi hade superkul hela helgen och jag tror de aktiva också hade det. Under lägrets gång tävlade de i grupper i olika utmaningar vilket var kul. Lagen hette, Hargin Hunters, Shiffrin Slayers, Bosön Bulls och Stenis Strikers. Alltid kul att ha med lite tävlingsmoment med skidåkare, det blir oftast på blodigt allvar. Haha. Det var kul att se, jag blir inspirerad av sådant. Det var oftast stafetter av olika slag men också två quiz innefattande skidåkning och frågor om lägrets sponsorer och partners.

Med oss under på campet hade vi NOCCO som sponsor, det är helt fantastiskt att de ställer upp och vill vara med på event och läger som vi skidåkare arrangerar. Så ett stort TACK till Nocco. Sedan hade vi grymma partners. Björn Borg fixade snygga väskor för goodiebags, kläder till oss ledare och vattenflaskor och dylikt till de som var med. Sedan fanns Recco med och gav ut några recco reflektorer samt gick Anna och Helena igenom lavinsäkerhet. POC som också ställt upp på alla läger jag och Helena varit med och anordnat var med och gav fina priser till lagtävlingen, flipflopp, solglajjer, mössor och kepsar. Ett stort tack till Alpingaraget, Surfakademin, barebells och Vitamin Well som var snälla att skänka erbjudanden, bars och dryck till goodiebagsen.

Tack till alla skidåkare som var med på lägret och hoppas ni är sugna på att komma i höst igen.

Bilderna är tagna av Patrik Sydbom!!

_MG_8863fk1small.JPG
_MG_9186fk1small.JPG

//Felix