Juni

Vi har under senaste tiden åkt runt på lite olika ställen, Felix i Stockholm och jag i Åre. Var ute på uppdrag med Klabbarn och Seger inför "på bar mark" som är kortare inslag från en vardag i vår träningsperiod under sommaren (släpps senare i höst). Eftersom det var maj och i Åre var tur en självklar aktivitet. 

Efter det begav vi oss båda mot Umeå för att göra lite tester. Det var svettiga och tunga dagar med många tester och en hel del illamående. Precis som det ska vara. 

Efter Umeå vart det Rättvik i några dagar för mig och Stockholm för Flexen. Nu i veckan har vi kört på fullt med träningen, hunnit med en topptur på Västerskutan och sedan startat fysläger med laget som vi kört 2 dagar på. Har även här blivit lite tester och några jobbiga pass där dagen avlutades med en orienteringstävling. Kul och jobbigt. Mer väntar.

Yra på toppen

Yra på toppen

Seger lycklig efter åket ner

Seger lycklig efter åket ner

Yra påväg upp mot Västerskutan

Yra påväg upp mot Västerskutan

Wow!!!

Wow!!!

Klabbarn och Anna

Klabbarn och Anna

Tur till Västerskutan 4 juni, hade försvunnit en hel del snö väldigt snabbt.

Tur till Västerskutan 4 juni, hade försvunnit en hel del snö väldigt snabbt.

IMG_4451.JPG
IMG_4449.JPG

//Mattias