Fotoläger, fystester, filmning och semester

Förra veckan agerade vi fotomodeller med alpina landslaget. Majoriteten av bilderna vi var med i var lagfoton. Så inga farliga solobilder. Roliga dagar då man fick träffa alla åkare som varit ganska utspridda i världen. Jag och Mattias har väldigt olika upplägg nu när vi är i två olika lag och vi ses inte så ofta. Blir väll så när vi specificerar oss mer och mer i varje gren. Dock blir det ju mer att prata om när man träffas igen.

Vi hade fystester dagarna efter nere i Östersund, Norrlands nya fotbollsmecka. Ganska slitna efter de långa träningsläger vi varit på och efter fotodgarna som blev väldigt långa. Nog gick det väll okej och jag förbättrade mitt resultat på VO2 Max. Sprang 30 sekunder längre än i våras, ökade mitt syreupptag med 0,2 liter och sprang faktiskt bara upp på 18,4 mmol laktat. Så även om jag kände mig sliten så verkar jag vara i bra form.

Lördagen spenderades med en del träning där jag filmade med Johan Candert inför en dokumentär han gör för SVT om störtloppsåkning i Åre. De körde bil framför mig när jag sprang intervaller på morgonen med en kille i bakluckan filmandes. Det var ett sånt där klassiskt höstväder i Åre med regn, lite blåst och 8 grader varmt. Bilen blev en riktigt bra hare så jag höll bra tempo på intervallerna. Dock dog jag ganska rejält på de 3 sista. Fick göra en intervju med mamma som var ute på en löprunda och de fångade upp henne. Kändes lite konstigt och avigt att prata om störtloppsåkning och riskerna man tar ute i backarna med sin mamma. Ibland vill man inte tänka på vad de i ens omgivning egentligen tycker om det man gör. Jag tror att ska jag nå dit jag vill med min skidåkning måste jag vara lite självisk när det kommer till just vad omgivningen har för känslor kring risker och faror jag utsätter mig för.

Nu har jag precis anlänt till Biarritz och ska spendera en vecka med några gogubbar och surfa en hel del. Lite orolig över hur det ska gå då jag inte riktigt återhämtat mig sedan det sjuka ocklusions benpasset jag hade i söndags. Träningsvärken vill inte försvinna, går för tillfället som att jag precis opererat in två höftproteser.

Här kommer lite bilder från den gångna veckan! 

//Felix monsen  

Bilderna är tagna från HH, nocco, Klas Rockberg och Jöhn Tollin!  

IMG_5372.JPG
Hela teamet!  

Hela teamet!  

Herrarnas WC lag är de ända som kör goldwin till kommande säsong

Herrarnas WC lag är de ända som kör goldwin till kommande säsong

IMG_5411.JPG
IMG_5370.JPG
Alpina nocco teamet  

Alpina nocco teamet  

IMG_5397.JPG
IMG_5387.JPG
IMG_5374.JPG
Jag och mamma pratar störtlopp

Jag och mamma pratar störtlopp

IMG_5449.JPG
Ska man tro bilden så var Martin i sjukt bra form på dagens intervallpass

Ska man tro bilden så var Martin i sjukt bra form på dagens intervallpass